Her hafta ilçenin farklı mahallelerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Başkan Türkmen, bu hafta ise beraberinde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Akyol ve Ak Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur ile birlikte Altıok mahallesi sanat sokağında faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ankara Caddesi ve sanat sokağı güzergahtaki tüm esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Türkmen, esnafa hayırlı işler dileyip, samimi sohbetler de bulundu. 

Başkan Türkmen,” Amacımız esnaf ve halkla istişare etmek”
Yapılan ziyaretlerin amacının esnaf ve halkla istişare etmek olduğunu söyleyen Başkan Türkmen, sorunları yerinde görmek, ortak bir akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak olduğunu dile getirdi. Tüm esnafı dolaşarak karşılaştıkları sorunları yerinde görme fırsatı yakaladığını da vurgulayan Başkan Türkmen, halkla bütünleşerek yapılacak hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağını dile getirdi. 
Belediyenin yaptığı çalışmalardan çok memnun olduklarını belirten esnaf ve vatandaşlar ise, Belediye Başkanı Hamza Türkmen’in sık sık kendilerini ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi