Bismil belediyespor kulübü Başkanı Mustafa kurt, iyi oynaması gereken bir kadro kurmayı hedeflediklerini belirterek, teknik direktör Miktat Ekinci ile Ahmet Örnek’in belirlenmesinden sonra iç ve dış transfer konusunda çalışmalara başladıklarını söyledi.
 Mevcut kadrolarını korumak ve üzerine ilaveler yaparak yollarına devam etmek istediklerini dile getiren Miktat ekinci, transfer konusunda da ortak isimler üzerinde çalıştıklarını ve bu çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, transfer çalışmalarının kamuoyuna yansımasının çok az  zaman kaldığını ifade etti.
 30-40 oyuncuyla görüştüklerini ve piyasanın durumuna göre transfer çalışmalarını şekillendireceklerini kaydeden Ekinci, “Yüz yüze oturup görüştüğümüz futbolcularda var, telefonla görüştüğüm ve bizden süre isteyen oyuncularda var.

 Alt yapı büyük önem verilecek
Ekinci, alt yapıya önem vereceklerini de vurgulayarak, Şu an U19 takımımızdan 3-4 futbolcunun kampa katılmasını sağlayacaklarını ve teknik direktör tarafından eğitime alınan bu futbolcuların değerlendirilmesinin yapılacağını ifade etti.


 

Editör: Haber Merkezi