Trabzonspor'un cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuklara açık olan ve saat 19.00'da Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak Trabzonspor - Galatasaray derbisini Bülent Yıldırım idare edecek. Maçta Yıldırım'ın yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Ekrem Kan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Özgür Yankaya.

BURAK'A ÖZEL MASKE

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Süper Final'de ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan, ikinci maçta ise sahasında Beşiktaş'ı 1-0 yenen bordo-mavililer, lider Galatasaray karşısında galip gelerek puan kaybetmek istemiyor. Bu akşam basına kapalı olarak son çalışmasını gerçekleştirecek olan bordo-mavili takımda, Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve ameliyat olan Burak Yılmaz'ın koruyucu maskeyi deneyeceği, maçta da oynama ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

FARKI YENİDEN AÇMA PEŞİNDE

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 3. hafta maçında deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak lider Galatasaray, bu zorlu deplasmandan kayıpsız dönmeyi hedefliyor.

Son maçında Fenerbahçe'ye yenilerek şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yitiren ve puan farkının 2'ye inmesine engel olamayan sarı-kırmızılı takım, Trabzonspor'a karşı galip gelerek yeniden moral kazanmak istiyor.

Süper Final'de son 4 maç öncesi 42 puanla liderliğini sürdüren Galatasaray, 40 puanla kendisini takip eden Fenerbahçe'nin liderlik koltuğuna oturma şansı elde etmemesi için, Trabzon deplasmanından kayıpsız dönmek zorunda.

STAT: Avni Aker

SAAT: 19:00

HAKEM: Bülent Yıldırım

YAYIN: Lig Tv

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR Tolga Serkan Giray Mustafa Cech Zokora Colman Adrian Olcan Volkan Burak
GALATASARAY Muslera Eboue Semih Kaya Ujfalusi Hakan Engin Melo Selçuk Emre Necati Elmander

İBRE GALATASARAY'DAN YANA

Sarı-kırmızılı ekip, normal sezonda yaptığı her iki maçta da Trabzonspor'a karşı yenilgi yüzü görmedi. Sezonun ilk yarısındaki maçta rakibini deplasmanda 3-0 yenen ''Cim Bom'', Türk Telekom Arena'daki maçı ise 1-1 beraberlikle noktaladı.

GÖZLER SELÇUK İNAN'DA OLACAK

Trabzonspor-Galatasaray maçında sarı-kırmızılı taraftarların gözü, sezonun sonuna gelinmesine karşın giderek yükselen form grafiğiyle dikkati çeken Selçuk İnan'da olacak. Sezon başında Trabzonspor'dan sarı-kırmızılı ekibe gelen ve teknik direktör Fatih Terim'in değişmezleri arasına giren Selçuk İnan, verdiği gol paslarının yanı sıra, attığı 12 golle de sarı-kırmızılı takımda Johan Elmander'le birlikte en fazla skor üreten isim durumunda.

Selçuk İnan, normal sezonun ilk yarısında yine deplasmanda yapılan maçta Trabzonspor'a karşı çok şık bir frikik golü kaydetmişti.

SADECE KADINLAR VE ÇOCUKLAR

Trabzonspor'un normal sezonda Fenerbahçe ile sahasında oynadığı maçta çıkan olaylar nedeniyle aldığı 2 maç seyircisiz oynama cezasından dolayı Galatasaray maçını bayanlar ile 12 yaş altı çocuklar izleyebilecek. Bordo-mavililer, ceza nedeniyle geçtiğimiz haftaki Beşiktaş maçını da bayan ve çocuk taraftarların önünde oynamıştı.

 haber7

Editör: Haber Merkezi