SÖZDE BU YIL DOĞALGAZ TEPE MAHALLESİNE GELECEKTİ. 

Geçen sene Doğalgaz Bismille gelirken, seneye Tepe, sonraki yıllarda Ambar ve Salat doğalgaza kavuşacak denildi. 

 

DİYARGAZ’I SIKIŞTIRMASALAR DOĞALGAZ TEPE’YE GELMEZ. 

Tepe için daha bir adım atılmış değil, Tepe’li siyasetçiler çok konuşur, ama az icraat yaparlar. 

TEPE’LİLER DAHA FAZLA İSRARCI OLMALIDIR. 

Yanı başlarında bulunan Merkezde bulunan doğalgaz çalışmalarının ardından ümitlenen Tepe’li vatandaşlar doğalgaz talebinde bulundu.

DOĞALGAZ BORU HATTI TEPE’DE GEÇMEKTEDİR. 

Tepe Doğalgaz gelmesi durumunda Hem Aralık köyü ve Kooperatif mezrası ile yol boyunca faaliyette bulunan 4 Çırçır Fabrikası ile 1 yağ fabrikası da faydalanacaktır. Sadece yıllık Tepe ye kadar yol boyunda bulunan sanayi fabrikaları  bir milyon TL yakıt bedeli ödenmektedir. 

TEPE DAHA İMZA KAMPANYASI BAŞLATILMADI. 

Tepe sakinleri. Doğalgaz gelmesi ile Hem hava kirliğini hem de baca yangınlarının biteceğine inanıyorum. En önemlisi de hava kirliliğinin yok olacağı konusudur.” şeklinde konuştular. 

ARALIK VE TEPE MAHALLESİ TOPLAMI 10 BİN NUFUSU GEÇMEKTEDİR. 

Konuyla ilgili yaptığımız araştırmaya göre,

Konuyla ilgili açıklama yapan vatandaşlar,” Doğalgaz yakıt tasarrufu, ucuz olması, temizliği ve en önemlisi sanayi üretiminin ve tesislerin artırılması açısından oldukça önemlidir. Eğer bir vatandaş 120 Türk Lirasına aldığı tüpün maliyetinin doğalgaz ile birlikte 20-25 liraya düşeceğini bilse bu konuya gereken ilgi ve alakayı en iyi şekilde gösterirlerdi. 

 

Özellikle sanayi yatırımcılarımız için doğalgaz konusu önemlidir. Özellikle kış mevsiminde halkımızın elektrik faturaları oldukça kabarık geliyor..” ifadelerini kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi