Tepe Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından okulun konferans salonunda Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. Programa İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Programda konuşan İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş ''Alemlere Rahmet olarak gönderilmiş, yaşantısıyla insanlığa örnek olan, yaratılmışların en hayırlısı, Sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) dünyaya teşrif buyurdukları Kutlu Doğum Haftası'na ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu hep birlikte bir kez daha yaşıyoruz. Hiç şüphesiz insanlığın giderek bireysel benliklerine, çıkar ve hazza dayanan bir hayata yöneldiği böyle bir ortamda, hayatımızı güzel değerlerle inşa edebilmek için Peygamber Efendimizin güzel ahlâkına, yol göstericiliğine her zamankinden çok ihtiyacımız vardır dedi.
Program sonrası konuşan Tepe Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Abdulhakim Tuncay, "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) kutlu doğum haftası münasebetiyle, okulumuz konferans salonunda 'Kutlu Doğum Haftası Anma Programı' düzenledik. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin büyük özveriyle hazırlandığı program yoğun ilgi gördü. Bu etkinliğin hazırlanmasında ve icrasında canla-başla emek harcayan, başta Okulumuz Öğretmenleri olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ediyorum" dedi.

20170425_145611.jpg


11-013.jpg

Editör: Haber Merkezi