2009 yerel seçimlerinde, söz yetki karar halka şiarıyla çalışmalarını halkla beraber sürdüren Tepe Belediyesi, bu çerçevede belli aralıklarla Tepe belde halkıyla toplantılar düzenleniyor.

 Tepe Belediyesi'nin gerçekleştirdiği olağan "Halk Meclisi Toplantısı" vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeyi sürdürüyor. Tepe Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya Belediye başkanı Ahmet Çelebi, Başkan Yardımcıları ile birim müdürleri katıldı. Yoğun ilgi gören toplantıda vatandaşlar, Belediye başkanı Ahmet çelebi’ye sorunlarını bire bir anlatma fırsatı buldular. Çeşitli konulardaki talepleri dinleyen Belediye başkanı Ahmet Çelebi, sorunların çözümü konusunda katılımcılara yardımcı oldu ve yapılabilecek çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

 Belediye Başkanı Ahmet Çelebi’nin Tepe belde halkı selamlamasıyla başlayan toplantıda Belediyenin yaptığı çalışmaları ve bilgilendirmeler yapılarak, gelir ve gider tablosu halka sunuldu.

Göreve geldiği günden itibaren Tepe Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları veya Tepe beldesini ilgilendiren konuları; muhtarlara, vatandaşlara ve yetkililere aktaran Belediye Başkanı Ahmet Çelebi, yapılan çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, Mahalle muhtarları, Okul Müdürleri, İmamlar, Esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda,  İnternet kafelerin denetimi ve küçük yaştaki çocukların internette alınmaması, Beldede hırsızlık olayları için alınacak tedbirler, Belde içinde temizlik faaliyetleri, Beldede Elektrik ve su tasarrufu sağlanması, Pazar yeri kurulumu, Madde bağımlılarıyla mücadele konuları hakkında çözüm önerileri görüşüldü.

Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrasında Başkan Ahmet Çelebi’ye, vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı.

Toplantı sonunda yapılan çalışmaların önemine dikkat çeken konuşmalarda Tepe belde halkının bundan sonraki süreçte dayanışmayı büyütmesi gerektiği vurgulandı.

Bu tür toplantıların problemlerin giderilmesi hususunda önemli olduğunu vurgulayan vatandaşlar, ilgilerinden dolayı yetkililere teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi