TEOG sınavında İlçede başarılı olan öğrencilerinden Fatih Ortaokulu öğrencisi Muhammed Budak ve Özel Bismil Nil Ortaokulu Dilara Doğu TEOG sınavında 120 soruda 120 soruyu doğru yaparak ilçe birincisi oldular. Ayrıca Fatih Ortaokulu öğrencisi Yusuf Şimşek ve Özel Bismil Nil Ortaokulu Azad Ercan ve Muhammed Tuna ise 120 soruya 119 soruya doğru cevap vermiştir. Başarılı olan bu öğrencilere Kaymakam Vehbi Bakır tarafından makamında tebrik edip çeşitli hediyeler verdi.

Öğrencileri makamına kabul eden Bakır, Okullarımızda temel olarak arzu ettiğimiz şey öğrencilerimiz hem bilimsel anlamında hem de davranış anlamında  güzel şeylerin öğrenmesi , her yıl bir önceki yıla göre kendilerini daha ileriye taşımaları ,bu konuda öğretmenlerimizin de daha çok çalışması gerektiğini vurguladı..

Bu vesileyle çalışan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve onların ailelerini kutluyor başarıların devamını diliyorum.

Bu süreç bir yıllık çalışmanın verdiği süreç değildir. Şimdiye kadar biriktirdiklerinizin gayretidir. Bu güne kadar size emek veren öğretmenlerinize ve ailelerinize teşekkür etmek bizim için boynumuzun borcudur.

Sadece yüksek puan almak değil aynı zamanda çalışmalarıyla, ahlaklarıyla ve davranışlarıyla diğer arkadaşlarına örnek olan öğrencilerimizi arzu ediyoruz.Bu vesileyle hepinizde teşekkür ediyor, başarılarınızın devamı dilerim”dedi.

Daha sonra  öğrencilerle teker teker sohbet eden Kaymakam Bakır, “ öğrenciler bizim için çok değerli misafir olduğunu ifade edip öğrencilere kendi eliyle çikolata ikram ederek toplu fotoğraf ve selfi çekiminden sonra onları makam kapısında uğurladı.

2.20150121134229.jpg

1.20150121134338.jpg

4.20150121134215.jpg

Editör: Haber Merkezi