Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turna Aydın tarafından organize edilen sinema etkinliğine Okul Müdürleri, Öğretmenler, Kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.
 Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turna Aydın, “Çocukların yüzünü güldürmek amacıyla böyle bir proje ürettik. Belediyemiz tarafından başlatılan bu projenin amacı sinemanın çocukların zihinsel, duygusal ve toplumsal gelişiminde önemli işlevi olmasıdır. Bu amaçla TEOG sınavına giren ve kırsalda yaşayan öğrencilerimizi sinemayla buluşturarak buna katkıda bulunmak ve çocukların hayal güçlerini beslemek istedik. Fırsat buldukça bu projelerimizi artırarak devam edeceğiz ” dedi.
Öğrencilere film gösterimi öncesinde hamburger ve içecekten oluşan yiyecek menüsü ikram edildi. Daha sonra hep birlikte film izleyen öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.
Sinemaya getirilen çocuklar çok mutlu olduklarını belirterek, “Başkanımız her istediğimizi yapıyor. Bize yemek ikramında da bulundu. İlk defa sinemada filim izleme heyecanını yaşadık. Çok güzeldi. Çok eğlendik. Bizi çok mutlu etti. Allah ondan razı olsun. Başkanımıza çok teşekkür ederiz.”dediler.

2.jpeg3-001.jpeg4.jpeg

Editör: Haber Merkezi