Bismil'de Kimsesi Olmayan 2 yıl önce eşinden boşanan tek bir oda da yalnız Yaşayan 57 Yaşındaki Adam, Yetkililerden İş İstiyor.
Diyarbakır Bismil ilçesi Fırat Mahallesinde oturan, İki yıl önce eşinden boşanan evde tek bir oda da yaşayan Mehmet Şah Güler, yetkililerden iş verilmesini bekliyor.
 Yetkililerden ve kaymakamdan iş talebinde bulunan Mehmet Şah Güler”  İki yıl önce eşimle anlaşamadığımız için boşandık o günden beri ben tek oda da tek başıma yaşıyorum. Yazın inşaatlarda çalışıyordum kazandığım parayı bankaya yatırıyordum bu hastalık sürecide işsiz kaldığım için bankada biriktirdiğim parayla idare ettim bankada ki param bitiği için şuan parasızım ve çaresizim.” Dedi.
Devletimizin ve yetkililerin yaptıkları hizmetleri gördüğünü ifade eden Güler” Bu çalışmalarını taktirle karşılıyorum. Gerek virüs ile mücadele konusunda olsun ve gerek diğer hizmetler olsun devlet halkımızın layık olduğu çalışmaları yapıyorlar ve bizde buna şahit oluyoruz. Allah devletimizden razı olsun. Ancak ben işsizim işsizlik maaşını alıyordum işsizlik maaşımda bitti perişan bir durumdayım çok şükür ayaktayım sağlık durumu iyi ama çaresizim yetkililerin bana bir iş bulmalarını istiyorum. " diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi