Düzenlenen yemeğe Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, Hakim, Savcı ve adliye personelleri katıldı. 
Tayinleri çıkan hakimler Merve Arat Demir, Huriye İnil Duman, Ali Duman, Hatice Karay   ve Cumhuriyet Savcıları Berat Aras , Onur Demir ve Cem Sari’ya  bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Düzenlenen yemekte konuşan Bismil Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, güne gün katarak, çalışmaları sırasında hukuk ve adalet duygusunu en adil bir biçimde dağıtan ve atamaları gerçekleştirilen hakim ve savcıların bundan böylede daha başarılı olacaklarından emin olduğunu söyledi.
Yeni görev yerlerinde başarılar dileğinde bulunan Başsavcı Kocaman, bugün aramızdan olmayan izinde olan Bismil Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel’in de selamları olduğu ve tayini çıkan hakim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarılar dilediğini söyledi.

Yemek sonunda, tayini çıkan hakim ve savcılara plaketleri Bismil Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman ile eşi Hakim Çağlayan Çakmak Kocaman tarafın verildi.
01-103.jpg02-141.jpg03-113.jpg04-064.jpg

05-040.jpg06-021.jpg07-014.jpg08-007.jpg09-002.jpg10-015.jpg

Editör: Haber Merkezi