Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezine ait 1 adet binek taksi açık teklif usulü ile (açık arttırma) 
 satışı yapılacaktır.
ARACIN ÖZELLİKLERİ
Aracın cinsi                   : Otomobil ( Hasarsız Faal )
Marka/Model/ yıl           : SAMAND  IKCO (2008)
Muhammen bedeli        : 10.500 TL.
Satış tarihi                     : 15 / 01 / 2016
1-Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezine ait yukarıda cinsi, Modeli, Markası, yazılı aracı, Türkiye Diyanet Vakfı İhale Satın alma talimatına göre Açık Teklif  Usulü ile açık arttırmayla ihaleye 
çıkarılmıştır.
2-İhale 15 / 01 / 2016 CUMA günü saat: 10.00’ da Bismil İlçe Müftülüğünde yapılacaktır.
3-İhale ile ilgili şartname ve satışa çıkarılan araç, İlçe Müftülüğünde mesai saatleri içerisinde izin alınarak görülebilir.
 İhaleye katılabilmek için Vatandaş olarak katılacak olanlar aşağıda sayılan belgeleri teklifleri 
kapsamında sunmaları gerekir.
A) Onaylı Nüfus Cüzdan Örneği veya nüfus fotokopisi
B) Onaylı İkametgah Belgesi
C) Türkiye’de tebliğat adresini gösterir ihale komisyonu başkanlığına hitaben yazılmış dilekçe
D) İstekli adına vekaleten iştirak ediliyor ise, istekli adına noter tasdikli vekaletnameyi komisyona vermeleri gerekmektedir.
E) Satışla ilgili diğer şartlar satış şartnamesinde belirtilmiştir.                                                                                              GENEL ŞARTLAR:İstekli teklif vermiş olmakla; araç şartnamesinin bütün hükümlerini aynen kabul etmiş sayılır. Satış şekli peşin olup, ihaleyi alan satıcı, aracın bedelini satış işlemi yapıldıktan sonra alacaktır. Araç alımı ihaleye teklif veren gerçek veya tüzel kişilerden yapılacaktır.   İstekliler teklif zarflarının içine fiyat teklifleri ile şartnameyi (imzalanmış şekliyle), nüfus cüzdanı fotokopisi (Nüfus cüzdanı aslı ihale esnasında yanında hazır bulunacaktır.) ve ikametgah adresi ve telefon numarası beyanı koyacaklardır. Vakfımız Kamu ihale  kanununa tabi değildir. Bu  itibarla  ihaleyi ve alımı  yapıp  yapmamakta  ve ihale konusu aracı dilediğinden dilediği şartlarda satın almakta serbesttir. Bu şartnameden doğacak her türlü ihtilafların hal merci Bismil Mahkemeleri ve İcra  Daireleridir. 
 VAKFIN ADRESİ: Altıok mahallesi 601. Sok. No :19    İlçe Müftülüğü - BiSMİL  İlan olunur.

 

Editör: Haber Merkezi