Diyarbakır’da yapılan Minikler Yıldızlar İller arası Taekwondo da Bismil Altunç Taekwondo Kulübü, toplam oniki madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Antrenör Mehmet Kadafi Altunç tarafından çalıştırılan Altunç Taekwondo Kulübü, katıldığı turnuvada on iki madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Diyarbakır’da katılan diğer kulüplere nazaran daha başarılı olan Altunç Taekwondo Kulübü 6 altın, 4 gümüş ve 2 bronz madalya alarak ismini duyurdu.

Bismil  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kemal Yılmaz Taekwondo Kulübü’nü tebrik ederek, “Çocuklarımızın Diyarbakır’da yapılan turnuvadaki başarısı Bismil için çok güzel bir olay, çocuklarımızın başarısı bizi duygulandırdı. Bismil’in gururu oldular. İnşallah hocalarıyla beraber bu çalışmaları ile daha güzel, daha önemli başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Yeter ki bu çocuklarımıza imkan sağlasın Hepsini tebrik ediyorum. dedi.

Ardından söz alan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Gülseven, “Halk Eğitimler Milli Eğitimin görülen yüzüdür bu bağlamda, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğün merkezimize göstermiş olduğu teveccühleri bu başarıların alınmasına neden olmuştur.
Bu başarılar Halk Eğitimlerin imajlarını da değiştirmiş olup, hayat boyu öğrenme stratejisini geliştirmiştir. Gençlerimize imkan sağlandığı taktirde daha büyük başarılar elde edilecektir
.

Editör: Haber Merkezi