T.Halk Bankası Bismil şube müdürü Eshat Güzel'in Diyarbakır Diclekent  şube Müdürlüğüne atanması 
 üzerine boşalan bu göreve T. Halk bankası Diyarbakır Bölge koordinatörlüğünden Bölge pazarlama yetkilisi Cüneyt Karaaslan Bismil Şube müdürlüğüne atandı. 


16.07.2019  Salı günü Bismil'e gelerek görevine başlayan Cüneyt Karaaslan, 1979 Diyarbakır Kulp  doğumlu. İlk, orta ve Lise tahsilini Diyarbakır ilinde tamamlayan Karaaslan, Dicle Üniversitesinden 2003 yılında mezun oldu.
Bismil'de görev yapmaktan mutlu olduğunu aktaran Karaaslan, "Bizler hizmet için geldik herkese kapımız açık. Göreve başladığımız günden bu zamana kadar geçen süreçte bizleri arayan, ziyaret eden ve çiçek gönderen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.


Bismil şuanda Diyarbakır’ın büyük ilçesi olduğu gibi potansiyeli oldukça yüksek bir olan ilçemiz. Böyle bir ilçede görev yapmaktan fazlasıyla memnunum. İnşallah bundan sonra Bismil halkına en iyi hizmeti vermek için çalışacağız”dedi
Son görev yeri T. Halk Bankası Diyarbakır Bölge koordinatörlüğü Bölge pazarlama yetkililiğinden  T.Halk Bankası Bismil Şube müdürlüğüne atanarak görevine başlayan Cüneyt Karaaslan, evli ve  1 erkek 1 kız olmak  üzere 2 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi