Bismil’de sivil toplum kuruluşları Bismil Merkez cami avlusunda bayramlaştı.Bayramının ikinci günü öğlen namazının ardından yapılan bayramlaşmada vatandaşlar birbirlerinin bayramını kutladı. 24 sivil toplum kuruluşunun üyelerinin katıldığı bayramlaşma törenine,  çok sayıda vatandaş katıldı. 
Daha sonra Sivil Toplum Kuruluşları esnaf ve halkın bayramanı kutladıktan sonra, Ak parti eski milletvekili ve şimdiki Muş ve Bitlis Ak parti koordinasyon başkanı Ali ihsan Merdanoğlu'nu ziyaret etti. 
Bayramlaşma töreninde konuşan AK parti eski milletvekili ve şimdiki Muş ve Bitlis Ak parti koordinasyon Başkanı Ali ihsan Merdanoğlu, Milletçe sevinçlerimizin arttığı, kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir Ramazan Bayramını daha idrak etmenin sevincini yaşadıklarını belirterek; "Mübarek Ramazan ayını uğurlamanın hüznünü, Ramazan Bayramı'na ise kavuşmuş olmanın mutluluk ve sevincini hep birlikte yaşamaktayız. Burada teşkilatlarımızla birlikte olmak bizlere ayrı bir sevinç ve mutluluk verici. Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde el ele verip kenetlenmeliyiz. Bu duygular içinde başta Bismilli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.  

2-086.jpg3-089.jpg4-061.jpg5-035.jpg

Editör: Haber Merkezi