Bismil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından her ramazan ayında olduğu gibi bu seneki ramazan ayında da sıcak yemek yapamayacak durumda olan 170 aileye toplam 370 kişiye iftar yemeği verilmeye başlandı. Ayrıca ramazan ayı içerisinde vakıf tarafından fakir oldukları tespit edilen 3000 aileye aile başına 150 TL olmak üzere toplam 450,000 TL nakdi para yardımı yapılacak.
Vakıf faaliyetleri kapsamında yetim ve öksüz çocuklara düzenli yardım, eşi vefat eden kadınlara yönelik yardım, muhtaç asker ailelerine yardım, 65 yaş aylığı, 2022 engelli ve engelli yakını aylığı, ŞNT kapsamında eğitim-sağlık yardımı ve genel sağlık sigortası iş ve işlemleri devam etmekte.

Vakıf olarak Ramazan ayında da çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Vakıf Müdürümüz Metin İçer, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz 11 ayın sultanı Ramazan’da hem iftar sofralarını hem de kalpleri birleştirdik. Yaptığımız bu iftar organizasyonuyla ilçemizdeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek Ramazan’ın ruhunu hep birlikte yaşıyoruz dedi.

14-001.jpg

Editör: Haber Merkezi