Konuya ilişkin bir açıklama yapan hareket, şirketin peçeteleri ve tuvalet kağıtlarını anlaşmalı olduğu lokantalara dağıtmaya başladığını belirterek, Müslümanlar olarak söz konusu peçetelerin ve tuvalet kağıtlarının toplatılmasını talep ettiklerini ifade etti. Şirketin bu uygulamasıyla Müslümanların duygularını rencide ettiğine dikkat çeken hareket, şirketin besmeleyi derhal ürünlerinden kaldırılmasını istedi.

Şirketi Müslümanlardan özür dilemeye çağıran Hareket, Siyonist şirketin yaptığı bu ahlaksızlığın ilk ve son olmadığına dikkat çekti.

Zorba İsrail,

Eylül'de 500 Filistinli işçiyi tutukladı...

Filistin İşçiler Birliği genel sekreteri Haydar İbrahim, Siyonist işgal rejiminin Eylül ayı içinde 500 Filistinli işçiyi tutukladığını belirterek, bunlardan 50'sinin çalışma iznine sahip olduğunu ifade etti. İbrahim yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Siyonist işgal polisiyle sınır muhafızları defalarca Filistinli işçileri yollarda, çalıştıkları yerlerde ve kurumlarda takip edip kovaladılar. İşgal askeri ve polisi onları tutuklamakla kalmadı, tutukladıklarını dayaktan geçirdi. Bazılarının yaralanması ve hastanelerde tedavi görmesi işçilerin gördüğü insanlık dışı muameleyi gözler önüne seriyor.”

Filistinli işçilerin konuyla ilgili anlattıkları ise kan donduracak türden. Tüm elbiselerini çıkarmaya zorlanan işçiler, hakaret ve tehditler arasında işkence görüyorlar. Yolda ve iş yerlerinde tutuklandıklarını belirten işçiler, hakaret dolu gözaltı sürecinden sonra büyük meblağlar karşılığında serbest bırakıldıklarını ifade ediyorlar.Habervaktim

Editör: Haber Merkezi