Konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Gülenç, ziyaretlerinden ötürü çok memnun olduğunu ifade etti. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, Şeyh Naci Tanrıkulu ve Molla İbrahim Durmuş , Bismil Belediyesi tarafından Bayındır ve Üçtepe mahallesinde yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Gülenç ve ekibine teşekkür ettiler.

Mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Gülenç’i tebrik eden Şeyh Naci Tanrıkulu ve Molla İbrahim Durmuş ise “Yerel yönetimlerin kamu görevlerinden farklı olarak en büyük avantajı halka birebir ulaşılabilir olmasıdır. Kaymakam ve Belediye Başkanı olarak yaptığınız çalışmaları takdir ediyoruz. Bismil için daha çok hayırlı hizmetlerde bulunacağınıza inanıyoruz, başarılarınızın devamını diliyoruz.” dediler.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Şeyh Naci Tanrıkulu, Molla İbrahim Durmuş ve beraberindeki heyetine teşekkürlerini sunan Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, “Ben öncelikle Bölgenin büyük kanaat önderlerinden olan Şeyh Naci Tanrıkulu  ve İlçe Müftümüzün Babası Molla İbrahim Durmuş hocamıza ziyareti bizleri onurlandırdı, Bayındır ve Üçtepe mahallelerinde yaptığımız çalışmalar hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Gülenç “Halkımızdan takdir görmek bizlere mutluluk veriyor”

Her mahalleye aynı oranda hizmet götürme gayreti içersinde olduğunu söyleyen Başkan Gülenç “ Belediye olarak her mahallemizin isteklerini karşılamak için canla başla çalışıyoruz. Beraber yönetelim prensibimizle vatandaşlarımızın da desteklerini alıyoruz. Onların istek ve taleplerini dinleyerek sorunlara mümkün mertebe çözüm üretiyoruz. Bu çalışmalarımızın sonucunda halkımızdan takdir görmek ise bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Bize destek veren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu kapsamda bizleri ziyaret etme nezaketini gösteren Başta Bölgenin büyük kanaat önderlerinden olan Şeyh Naci Tanrıkulu ve Molla İbrahim Durmuş’a çok teşekkür ederim" dedi.

Editör: Haber Merkezi