Fenerbahçe yenilgisini, "Sorumluluk benim. Oyuncularımı oynatan benim" sözleriyle yorumlayan Şenol Güneş, bombayı maç sonrası patlattı.

 Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe ile Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynadıkları zorlu 90 dakikanın ardından itiraflarda bulundu.

Fenerbahçe'nin hak ettiği bir galibiyet aldığını söyleyen tecrübeli hoca, "Oyun olarak da, skor olarak da beklenmeyen bir maç oynadık" diye konuştu. Güneş ayrıca maçla ilgili olarak "Oyuncularım üzgün, onlara da söyledim. Sorumluluk onlarda değil, sorumluluk benim. Onları seçip oynatan benim" dedi.

Şenol Güneş, A Haber'de katıldığı 'Artı Futbol' isimli programda ise şike davasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Trabzon'un hocası, "Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı" dedi. Güneş'in bu açıklaması, "Fenerbahçe yönetimini mi işaret ediyor?" şeklinde yorumlandı.

'Benim kulübüm yapmışsa...'

Trabzon'un haksızlığa uğradığını savunan Güneş, "Lig bittiğinde düzenlediğim basın toplantısında şikeyle ilgili duyumlarımı, hakemi de katarak söylemiştim. Benim kulübüm bir şey yapmışsa, benim kulübüm de ceza almalı. Bu olayların üstünü kapatarak, futbola zarar veririz. Suç varsa kulübü, şahsı olmaz. Suç suçtur. Mevcut durumda 'Katil de yok, ölü de yok' denecek. Bu da futbola zarar verecek" diyerek, TFF'ye de gönderme yaptı...

(fanatik)

 

Editör: Haber Merkezi