1968'de kurulan ve yüreklerde yer edinen bir takımdır Diyarbakırspor…Milyonlarca taraftarı ve seveni olan Şarkın Yıldızıdır Diyarbakırspor…Diyarbakırspor Sevgisi hergün olmalı ,Diyarbakırspor sevgisi nedensiz olmalı Diyerek yeni bir sezona daha başlıyoruz.

 Diyarbakırspor ismini yaşatmak adına,1968 ruhuna sahip çıkma ve başarılı günlere dönme misyonu adına hiç yılmayarak Yeşil Kırmızı renkleri sahiplenip mücadeleyi devam ettirmek adına tüm Diyarbakırspor camiasını Diyarbakırspor etrafında kenetlenmeye davet ederek…

Her Yeni sezon,Yeni bir başlangıçtır aslında.Yeni bir umut yeni bir sayfadır. 2011-2012 Futbol sezonuna merhaba diyeceğiz hafta sonu.Diyarbakırspor'umuz ilk hafta Bozüyükspor ile Bozüyük ilçe stadyumunda 12.09.2011 pazartesi saat 16:00'da başlayacak maçta karşı karşıya gelecek.

Diyarbakırsporumuz Yıllarca kötü idarecilik tarzlarının yaratmış olduğu tahribatlar sayesinde yine çıkmaza girdiği bir sezonla lige başlıyor.Nurullah Edemen başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu klübün içinde bulunduğu kaos ortamından klübü,kentinde desteğini alarak düzlüğe çıkaracak ileriye dönük planlamalarını hayata geçirebilirler ise klüp birkaç yıl içinde toparlanıp eski günlerine dönebilir.

T.F.F'de transfere engel eski futbolcu ve yönetici alacaklarından dolayı bulunan yüklü borcu çözemeyen ve yeni sezona büyük çoğunluğu kendi altyapısından yetiştirdiği genç futbolcular ile yola çıkan ve transferin son günlerinde sözleşmesi sona eren fakat transferi önünde engel bulunmayan eski futbolcularından suat mutlu ve osman kurtuldu'yuda kadrosuna dahil eden takımımız geçirdiği uzun kamp dönemi ve son oynadığı ve berabere kaldığı Adıyamanspor ve Elazığspor hazırlık maçlarında iyi bir oyun ortaya koyarak bu ligde kolay lokma olmayacaklarının sinyalini vermiş oldular.

İlk hafta deplasmanada karşılaşacağımız Bozüyükspor ise sezona Bank Asya 1. Lig hedefiyle başlıyor. Teknik Direktörlüğünü eski Zeytinburnuspor'lu Gürses Kılıç'ın yaptığı Bozüyükspor, Dış Transferde 15 futbolcu ile anlaştı.Bu futbolcular ; Abdurrahman Çubukcu (Turgutluspor), Abdullah Temircan ( Bld. Vanspor), Cemal Küçükyılmaz (Eskişehirspor) , Ferdi Topcu (Çorumspor), Ferit Erişçi (Tarsus İdmanyurdu), Ferit Şener (Körfez Bld.spor), Furkan Aydın ( Fenerbahçe), Kadir Deliömeroğlu ( Alanyaspor), Muharrem Uz ve Ogün Tezcan ( tokatspor), Oğuzhan Doğar ( Fethiyespor ),Mustafa Marangoz(Gaziantep B.Belediyespor),Erkan Öztürk (Çorumspor),Okan Öztürk (Karşıyaka),Volkan Arslan (Eyüpspor)

Bozüyükspor da daha önce Diyarbakırsporumuzda da top koşturmuş olan eski futbolcularımızdan Erkan Öztürk ve Abdullah Temircan'da bulunuyor.Bunun yanısıra Süper Ligde uzun yıllar top koşturmuş olan Volkan Arslan, Okan Öztürk ve Mustafa Marangoz'da tecrübeleri ile bozüyükspora katkı sunacak diğer isimler.

İşte Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 1 . Hafta maç proğramı

11.09.2011 PAZAR

16:00 ŞANLIURFA GAP ARENA Ş.URFASPOR - ALTAY

16:00 DR.TURHAN KILIÇÇIOĞLU STADI ÇORUMSPOR - KOCAELİSPOR

16:00 TURGUTLU 7 EYLÜL STADI TURGUTLUSPOR - BALIKESİRSPOR

16:00 PENDİK STADI PENDİKSPOR -TOKATSPOR

16:00 OF İLÇE STADI OFSPOR -KONYA TORKU ŞEKERSPOR

16:00 TEPECİK BELEDİYE STADI TEPECİKSPOR A.Ş. - YENİ MALATYASPOR

16:00 YENİKENT ASAŞ STADI BUGSAŞ SPOR - GAZİOSMANPAŞA

12.09.2011 PAZARTESİ

16:00 BOZÜYÜK İLÇE STADI BOZÜYÜKSPOR - DİYARBAKIRSPOR

 Başarılar seninle olsun Diyarbakırspor…

 

Yılmaz Börükoçin

Diyarinsesi.org

Editör: Haber Merkezi