Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hasan Karaşeyho, ,İlçe Müftüsü Vekili Ahmet Kalkan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Metin İçer, Kurban bayramı dolayısıyla ilçede bulunan şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek kurbanlıklar hediye etti.

Daha sonra Şehit ailelerin taziyelerine katılan Belediye Başkanı Turgay Gülenç ve beraberindekileri gören şehit ve gazi aileleri, devletin kendilerini yalnız bırakmadığını, iyi ve kötü günlerinde sürekli kendi yanlarında olduğunu söylediler. Aileler, “Allah devletimize milletimize zaval vermesin” dediler.

 

Şehit Ailelerine Canlı Kurbanlıklar Hediye Edildi

Başkan Gülenç  ise, “Şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret ederek onlara canlı Kurbanlıklar hediye ettik. Devletimiz bayramlarda olduğu gibi diğer zamanlarda da şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Vatanın, bayrağın ve milletin uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Gemişteki bayramlarda olduğu gibi Kurban bayramında da şehit ve gazi ailelerimizi tek tek ziyaret ettik. Buda bizleri mutlu etti. Her zaman kapımız şahit ve gazi ailelerimize sonsuza kadar açıktır, açık ta kalacaktır. Elleri devletimizin sıcacık şevket dolu avuçlarındadır” dedi.

İlçe Jandarma Komutan Binbaşı Hasan Karaşeyho ise, “Bismil ilçesinin değişik mahallelerinde bulunan şehit aileleri, gazilerimiz ve ailelerini jandarma ailesi ziyaret etme fırsatını bulmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye Başkanımız  ve diğer kurum amirlerimizle birlikte şehit ve gazilerimizin ailelerini ziyaret ediyoruz. Ülkemizin birlik beraberliği vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatıraları önünde saygı ile eğilirken gazilerimize sağlık dolu bir yaşan diliyorum. Jandarma ailesi olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerimizin yanında olduk. Farklı mahallelerde bulunan şehit ve gazi ailelerini ziyaret ettik, sorunlarını mutluluklarını paylaştık. Bu onları mutlu ettiği kadar bizleri de mutlu ediyor. Her zaman devletimiz olduğu gibi jandarma ailesi olarak her zaman kapımız ailelerimize açıktır” dedi.

baskan-gulenc’ten-sehit-ailelerine-bayram-ziyareti-1-002.jpeg

baskan-gulenc’ten-sehit-ailelerine-bayram-ziyareti-3-001.jpeg

baskan-gulenc’ten-sehit-ailelerine-bayram-ziyareti-5-001.jpeg

Editör: Haber Merkezi