Çalışma alanın üzerinde duvarda çizilen Türkiye bölgesel olaylar haritası Deprem, sel olayları çizilmiş resimler anlatıldı. 

HARİTA ÜZERİNE GAZZE VE FİLİSTİN DAMGASI 

Moderatör, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Edibe Sözen ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç’a harita üzerinde önemli bir olayın yazmasını istedi. 

Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Edibe Sözen, Türkiye’deki deprem bölgesi bölümü harita üzerinde GAZZE yazdı. 

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Türkiye haritası sel bölgesinin yaşandığı yerde FİLİSTİN yazdı. 

Gazze insanı ağır saldırılar altında olduğu ve  Savaş hukukunun hiçe sayıldığı, insanlığın onurunun ayaklar altına alındığı bizzat Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Edibe Sözen ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç tarafında harita üzerinde vurgu yapması törende olan her kesim tarafında alkışlandı. 

I M G 4936

Açılış törenine Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Edibe Sözen, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdris Kardaş, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Ergün, Prof. Dr. Muharrem Özen, Muhammed Ziyad Varol, Genel Kurul ve Denetçiler Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zakir Avşar siyasi parti başkanları, belediye başkanları ve İl, ilçe basın kuruluşları ve Diyarbakır’da Bismil Haber gazetesi genel yayın yönetmeni Musa Çelebi de katıldı.

I M G 4933

I M G 4908
YENİ ÇALIŞMA ALANLARINI GEZDİLER

Açılışın gerçekleşmesinin ardından heyet Rose Ekol Medya Grubu yeni çalışma ofisini gezdi. Öncelikle haber merkezinde basın çalışanları ile bir araya gelen heyet Urfanatik ve sahibi Tahir Gülebak’ın ekibine başarılar diledi. Daha sonra yenilenen Urfanatik TV stüdyoları ziyaret edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

I M G 4935

Rose Ekol Medya Grubu (Urfanatik) yönetim kurulu başkanı Tahir Gülebak’ın misafirleri Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Edibe Sözen, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç ve yönetim kurulu üyelerini tarihi Harran ilçesine ağırladı. I M G 4909

Muhabir: Sedat Erdinç