Esnafla bir süre muhabbet eden adaylara halkın ve esnafın yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi. 24 Haziran seçimlerinin kötü gidişatın son bulması için bir fırsat olduğunu söyleyen adaylar milletin bu fırsatı değerlendireceğinden emin olduklarını söyledi.

Saadet Partisi Diyarbakır Milletvekili  Adayı Ergin yaptığı açıklamada, “Esnafın derdini yakından dinleyerek çözüm üretmek görevimizdir. Saadet Partisi olarak çözüm noktasında genel merkezin ve bütün teşkilatların önemli projeleri hazırlanmış durumdadır. İktidar olmamız halinde zaman kaybetmeden projeleri hayata geçirmek için sorunları yerinde doğru tespit ederek tedavisini hayata geçireceğiz. Kıymetli esnaflarımızın, siyasette mevcut iktidara alternatif bulamadıkları noktada, imdatlarına yetişiyor ve Saadet Partisi'nin varlığından bahsederek ümitlerini yeşertiyoruz.” 


Gazetemizi ziyaret etti

Saadet Partisi Diyarbakır  Milletvekili Adayları  Abdurrahman Ergin, Muhammed Kayan ve Fatih Yokuş gazetemizi ziyaret etti.

Saadet partisi Milletvekili adayları ve beraberinde ki heyetle birlikte gazetemizin kurucusu Musa Çelebi’yi ziyaret etti. Sohbet havasında geçen konuşmada seçim barajı ve partilerin ittifakları konusu konuşulduktan sonra ziyaret sona erdi.

3-121.jpg

4-080.jpg2-124.jpg
saadet-partisi-diyarbakir-(2).jpg

Editör: Haber Merkezi