Seçim çalışmaları kapsamında Bismil ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Bozan, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. İnsan odaklı belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerini vurgulayan Bozan, yerel seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. 
Bismil esnafı ise, Bozan'a yoğun ilgi göstererek, seçimlerde başarılar diledi. 

Saadet Partisi Belediye Başkan Adaylarından Gazetemize Ziyaret
Saadet Partisi Diyarbakır Belediye Başkan adayı Fesih Bozan, Bismil Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Albayrak, ve il parti temsilcileri, önceki gün gazetemizi ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Saadet Partisi heyeti ile sohbet ortamında geçen ziyarette Diyarbakır ve ülke gündemi üzerine istişarelerde bulundular. 
Saadet Partisi Diyarbakır Belediye Başkan adayı Fesih Bozan, memleketin sorunlarını bildiklerini ve çözüm odaklı çalışacaklarını dile getirerek ; “Diyarbakır ve diğer ilçelerimiz başlıca sorunu dışarıya göç olmasıdır bununda çaresi yatırım iş gücüdür bizler Saadet partisi olarak sorunları belirleyerek bu alanda çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz Saadet partisinin geçmişten gelen bilgi birikimi bu sorunları çözmeye yeterlidir. İnşallah Parti yönetimimizdeki deneyimli arkadaşlarımız ile bu sorunları çözeceğiz  ” dedi.

42-002.jpg
 

Editör: Haber Merkezi