Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, huzur, mağfiret ve bereket ayı mübarek Ramazan-ı Şerifi halkımız ile birlikte dolu dolu geçirdiğini belirterek, İlçede iftar programları, çeşitli gösteriler ve dar gelirli ailelere verilen Ramazan kolileri ile kardeşlik çerçevesi içerisinde güzel bir Ramazan ayı geçirdiğini söyledi.

1 ay boyunca Bismillilere bayram havasında bir ramazan geçirdiğini söyleyen Bismil Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, Bismil Belediyesinin Ramazan etkinliklerin finali Bayramın 2. günü 16 Haziran Cumartesi günü saat:21:00’da Mustafa Ceceli konseri ile taçlandıracağız”, diye konuştu.

15 bin Vatandaşımızla Birlikte İftar Yaptık

Bu Ramazan ayında da ilçemizde ilklere imza atarak birbirinden ünlü sanatçıları halkımızla buluşturduğunu belirten Başkan Yüksel, “Ramazan ayı boyunca 15 bin vatandaşlarımızla birlikte iftar yaptık. İftar sofralarımızda vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Şehit aileleri ve gaziler ile yetim ve öksüz iftarlarıyla ramazanın manevi coşkusunu paylaşırken, halkımızla yaptığımız iftarlarda istişare odaklı hizmet vizyonumuzu ramazan ayında da güncel tuttuk.

 

Birbirinden Ünlü Sanatçıları Halkımızla Buluşturduk

Bismil halkı Ramazan ayı boyunca yoğun ilgi gösterdiği Ramazan Geceleri programları, Hükümet Konağı önünde her gece ünlü bir sanatçıyı ağırladı. Çocuklar için sergilenen çeşitli şov gösterilerin yanı sıra seslendirdiği güzel türküler ile vatandaşın büyük ilgisini gördü.

Bismil Belediyesi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde halka verilen iftar yemeğinden sonra Ahmet İlkan Selçuk, Bedri Ayseli, Yavuz Çoşkun, Murat Belet, Grup Dergah, Grup tillo, Sıra geceleri, Hasan Dursun, Kahraman Tazeoğlu ve Palyaço ve alev gösterileri ve birçok etkinlik ile vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Ünlü sanatçıları İlçe halkıyla ilk defa buluşturan Bismil Belediyesi, Ünlü sanatçı Bedri Ayseli’nin seslendirdiği türkülerle vatandaşlar tarafından büyük beğeni alırken, daha sonra şovmenler tarafından çember oyunu ile çocuklar ve vatandaşlar büyük ilgi ile izlediler.  Hükümet konağı önünde dolduran vatandaşlar türkü ve şov gösterilerini fotoğraf ve videolarını cep telefonlarına kaydetmeyi ihmal etmediler.

 

Ramazan Ayında 3000 Ramazan Kolisi Dağıttık

Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ihtiyaç sahipleri için hazırlanan 3000 Ramazan kolisini vatandaşlarımıza ulaştırdık.

Ramazan ayının ilk gününden itibaren başlattığımız seferberlikle, bu huzur, mağfiret ve bereket ikliminin taşıdığı manevi hazzı hemşerilerimizle birlikte doyasıya yaşadığını söyleyen Başkan Vekili Yüksel “Ramazan ayı ve bayramlar, ülkemiz ve milletimizin birlik ve bütünlüğü için çok önemli günlerdir. Çok şükür bu yıl birlik ve berberliğimizi bir kez daha gösterdik. Bir ay boyunca vatandaşlarımızla kucaklaştık. Çok güzel ve anlamlı bir Ramazan ayı yaşadık. Vatandaşlarımızın coşkusu bizi daha da heveslendirdi. Önümüzdeki yıl çok daha fazla kişiye bu etkinlikleri ulaştırmayı hedefliyoruz.” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi