Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın organize ettiği '2024 Ali Emiri Kültür-Sanat Sezonu' Ramazan etkinlikleriyle sürüyor.

"Verimliliğin İzinde Diyarbakır'da Ramazan" sloganı altında gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, Mehmet Emin Ay söyleşi yaparken, Murat Belet ise konser verdi.

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen programda, Mehmet Emin Ay, "Hadislerin Işığında Oruç ve Ramazan Bereketi" üzerine bir söyleşi gerçekleştirirken, Murat Belet sevilen şarkılarını seslendirdi.

11 2631X2000

Üniversite öğrencisi Ramazan Bozkuş, programı arkadaşlarıyla birlikte izlediğini belirtti.

Daha önceki konserlere katıldığını ifade eden Bozkuş, "Ramazan ayında bu tür dini etkinliklerin olması gerçekten bizi çok mutlu ediyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ederim." dedi.

İzleyicilerden Fatımatüzzehra Altay ise şunları söyledi:

"Murat Belet'in konseri için geldim. Sesini çok beğendim, gerçekten harika bir müzisyen. Bu tarz etkinliklerin devam etmesini diliyorum."

Program, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mesut Tanrıkulu ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ömer Buğday'ın plaket takdimiyle son buldu.

Muhabir: Basri Akaydın