HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla Kültür Cami yanında seçim mitingi düzenledi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği miting, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin'in selamlama konuşmasıyla devam etti.

Kürtçe  bir konuşma gerçekleştirdi

Ardından HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, Kürtçe  bir konuşma gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, mitingde yaptığı konuşmada siyasetin toplum arasındaki ilişkileri iyileştirmesi gerektiğini vurgulayarak, adaletin sağlanması ve dayanışmanın desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Mitinge HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı tarafından Kültür Cami yanında düzenlendi ve halkın büyük ilgisiyle karşılandı.

Ramanlı, Kürtçe yaptığı konuşmasında, katılımcıların ilgisinden memnuniyet duyduğunu ifade etti ve onlardan umutlu olduğunu dile getirdi. Kötülüklerin bertaraf edileceğini, birlik ve beraberliğin güçleneceğini ve hizmetlerin meyvesini vereceğini söyledi.

Ayrıca, Bediüzzaman Said Nursi'nin bir sözüne atıfta bulunarak, ittifakın güç, birliğin hayat, kardeşlikte mutluluk ve hükümette güven olduğunu belirtti. Ramanlı, halka olan sevgilerinin azalmayacağını ve onlara hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Belediye başkanlığının bir icra makamı olduğunu ve hizmet için rica etme ihtiyacı duymayacaklarını belirten Ramanlı, kendi iradeleriyle ve halkın desteğiyle hizmet etmek istediklerini ifade etti.

Ayrıca, kültürel ve eğitim alanında da projeleri olduğunu ve kentin sorunlarıyla ilgilenmek istediklerini dile getirdi. Esrar ve uyuşturucu gibi önemli sorunlara karşı mücadele edeceklerini ve kenar mahallelerde modern yapılaşmaya önem vereceklerini vurguladı.

Ramanlı, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, ayrıştırıcı siyasetten kaçınılması gerektiğini belirtti ve HÜDA PAR'ın bu değerlere önem verdiğini söyledi. Son olarak, seçim gününe kadar mücadele etme çağrısı yaparak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Muhabir: İrfan Gültekin