Prof. Dr. Necmettin Ünal: “Aşı tüm yaş gruplarına açılmalı, kalabalık ve kapalı ortamlarda maske takmaya devam etmeliyiz” dedi.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı ve Yoğun Bakım Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal, “Vaka ve aşılama sayıları ne ifade ediyor?” ile ilgili Bismil Kanaat Önderleri üyesi Fırat Sümer ile söyleyişi;

Prof. Dr. Ünal Açıklaması 'Önünüze Gelen İlk Aşıyı Olun'

Koronavirüsle mücadelede aşılama çalışmaları sürüyor. Salgınla mücadelede aşının önemine vurgu yaparak Prof. Dr. Necmettin Ünal “Önünüze gelen ilk aşıyı olun” dedi.

“ACİL OLARAK 60 MİLYON KİŞİ AŞILANMALI”

Ülkemizde toplamda yaklaşık 15 milyon kişilik aşı olduğunu söyleyen Ünal, acil olarak 60 milyon kişinin aşılanması gerektiğini vurgulayarak “Önünüze gelen ilk aşıyı olun” dedi.

Ünal, Diyarbakır ve Bismillilere tavsiyemdir. 'Önünüze Gelen İlk Aşıyı Olun. dedi.

sumer.jpg

Bismil Kanaat Önderleri üyesi Fırat Sümer, Aşı konusunda Prof. Dr. Necmettin Ünal, görüştüğünü ifade ederek, İlimizde korona virüs tamamen bitene kadar mücadeleye devam edelim, kurallara hassasiyetle uyalım. Ayrıca aşı sırası gelen vatandaşlarımızın aşılarını yaptırmaları çok önemli, Mücadelemizi hep birlikte bu şekilde devam ettirirsek, inşallah çok kısa zamanda korona virüsün ilimizde bittiğini göreceğimize inanıyorum. dedi

 

Editör: Haber Merkezi