Bölge Trafik Amirliği Muharrem ayı nedeniyle gerçekleştirdiği etkinlikte aşure dağıttı. Trafik polislerinin dur ikazı sonrası evraklarını hazırlayan vatandaşlar aşure ikramı karşısında önce şaşırdı sonrada böyle bir etkinlik için polislere teşekkür etti. 

İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Öztürk, burada yaptığı açıklamada, 24 saat yol kontrol uygulaması gerçekleştirdiklerini söyledi.
Muharrem ayı munasebetiyle Bismil kaymakamı Turgay Gülenç'ın öneri ve desteğiyle uygulama esnasında durdurdukları araçlardaki vatandaşlara aşure dağıttıklarını ifade eden, Emniyet müdürü Hakkı Öztürk, Sadece trafik kontrollerinde ve trafik kazalarının yaşandığı acı günlerde değil, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, mutlu ve huzurlu olduğumuz günlerde de halkımızın bizi yanında görmesini istiyoruz. Kısa süre beklettiğimiz vatandaşlarımızın bir nebze olsun gönlünü almak, iyi hatırlamak vesilesiyle böyle bir uygulama başlattık." dedi. 

Trafik polislerinin dur ikazına uyarak evraklarını hazırlama telaşına düşen ancak aşure ikramıyla karşılaşan vatandaşlarda Bismil Emniyeti'ne teşekkür ederek " Bu düşünce kime aitse tebrik ediyoruz. 
3-050.jpg

Editör: Haber Merkezi