Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Teşkilatının 173’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında tüm şehitler için Mevlit-i Şerif okutuldu.
Bismil İlçe Emniyet Amirliği,  Polis Teşkilatının kuruluşunun 173’inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilçe merkezi Kurtuluş Caminde öğle namazına müteakip İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş ile kanaat önderlerin katılımı ile okunan Mevlit-i Şerife vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Mevlit bitiminde cami cemaatiyle birlikte tüm şehitler için toplu dua edildi. Mevlit-i Şerif sonunda İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, ülkenin birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı, ve istiklali için mücadele ederken vatan için şehit olan tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

2-109.jpg
Programa Bismil Kaymakamı Turgay Gülenç, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Öztürk, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, Ak Parti Bismil İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya,  İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, Bismil İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurları, STK temsilcileri, ilçe esnafları ile vatandaşlar katıldı.

3-113.jpg4-073.jpg5-045.jpg1-087.jpg

Editör: Haber Merkezi