Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Ankara’da bazı ziyaretler gerçekleştirerek Bismil için önemli görüşmelerde bulundu. Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç gerçekleştirdiği ziyaretlerde Bismil için yapacağı projeler hakkında görüşmeler yaparak fikir alışverişinde bulundu.
Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Devlet Demir Yolları Genel Müdürü İsa Apaydın ve Karayolu Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek Bismil için yapılacak projeler hakkında görüştü.

 Park ve Sosyal Tesis Müjdesi
Başkan Gülenç yaptığı açıklamada ; “Devlet Demir Yolları Genel Müdürünü ziyarette ettik. Genel Müdür İsa Apaydın ile bir araya geldik. İlçemizde geçen tren rayının etrafına park ve sosyal tesisler yapmak için Genel Müdürü Sayın İsa Apaydın ile istişare ettik. Devlet Demir Yolları ile sözleşme imzaladıktan sonra park çalışmalarımız hızlı bir şekilde başlayacaktır, dedi. Diğer yandan Karayolu Genel Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Gülenç Bismil’de ki yolların onarımı ve asfaltlama çalışması için söz aldıklarını ifade etti.
Bu projeler ilçemiz ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, bu büyük projede desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi