Programa, Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak,  Bismil Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya, Memur- sen İlçe Başkanı Metin Çelebi, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Özel bir düğün salonunda düzenlenen söyleşiye yoğun ilgi gösteren vatandaşlar salonu tamamen doldururken, programda hanımlar da yoğun ilgi gördü. Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel’in de katıldığı ve Regaib Kandili’nin bir gün öncesinde düzenlenen programda sevilen ilahiyatçı yazar Döngeloğlu, Peygamber Efendimizin hayatından kesitler ve ahlakını örnekler vererek anlattı. Akıcı anlatımıyla gönülleri mest eden Döngeloğlu, Kur’an-ı Kerim’in Peygamberimizin hayatına ışık tutan çok önemli bir rehber olduğunu söyleyerek, “Kürt, Türk ,Arap ve tüm ırkların birbirinden üstünlüğünün olmadığını, üstünlüğün takvada olduğunu belirtti. 
 
8 Mart Dünya kadınlar gününün tarihine değinen Düngeloğlu,” 8 Mart vahşi Amerikanın 700 kadının diri diri yakıldığının tarihidir. Ama vahşi batı 8 Mart tarihini Dünya kadınlar günü olarak bize yutturmaya çalışıyor. 

İslamiyet’in Kadınlara ne kadar önem verdiğini belirten Düngeloğlu, “Peygamber efendimizin vefat etmeden önceki son saatlerinde Hz. Aişe’ye Namazın önemine ve Kadınların haklarına riyayet etmemizi tavsiye ettiğini ifade etti.
Grup ezgi sanatçılarında Emrah Güneş ve semaven gösterimi ile geceye ayrı bir renk kattı. İlahi sanatçısı Emrah Güneş’in seslendirdiği  ilahilerle katılımcıları mest etti.
Programın sonunda Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel tarafından Ömer Düngeloğlu ve Sanatçı Emrah Güneş’e plaket taktim etti. Ayrıca programa katılanlara kandil simitti ikram edildi. 

200-002.jpg
1-109.jpg2-137.jpg3-131.jpg4-088.jpgbismil’de-omer-dongeloglu--programina-yogun-ilgi--(1).jpegbismil’de-omer-dongeloglu--programina-yogun-ilgi--(2).jpeg

Editör: Haber Merkezi