Ulutürk Ortaokulu Müdürü Hacı Akgül , beraberindeki öğretmen ve  mahalle muhtarı Resul Aydın, ellerine fırça olarak okulun bahçesini, tüm sınıfları ve koridorları hep birlikte sabunlu suyla yıkadılar. 
Bazı öğretmenler ellerine paspas ve fırça alarak koridorları temizlerken, bazı öğretmenler ise bezlerle masa ve pencereleri büyük bir özenle temizledi.

Mahalle Muhtarı Resul Aydın, “Bulunmuş olduğumuz eğitim öğretim yılına hazır olabilmek için tüm öğretmen ve personel kadroları ile okulu genel bir temizlikten geçirdiklerini söyledi. Aydın, Emeklerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
 Aydın, Çocukluğumuzdan beri buradayız. Burada okudum, burada büyüdüm. Hiç kopmadık, yıllarca okul aile birliği başkanlığı yaptım. Yeri geldi çocuklarımızın velisi olduk. Şimdide yüce Rabbimizin izniyle muhtar olduk.
Tek bir amacımız var oda halka daha iyi bir hizmet vermektir. Geleceğimiz teminatı olan çocuklar için tüm hazırlıklarını tamamlıyoruz. 
Okulumuzun çok güzel öğretmenleri bize yardımcı oldular ve el birliği ile okulumuzu temizledik herkese teşekkür ediyorum" dedi.

65-012.jpg

Editör: Haber Merkezi