Bismil’de Okullar Yeni Eğitim Yılına Hazırlanıyor

Bismil’de Okullar Yeni Eğitim Yılına Hazırlanıyor

Yeni eğitim-Öğretim yılı öncesi okullarda hazırlıklar sürerken, Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak bu çalışmaları yerinde inceledi.

2015-2016 Eğitim- Öğretim yılında okullarımızın hazır hale getirilmesi için yapılan bakım onarım işlerini incelemek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak ve  Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Çın Cumhuriyet İlkokulu, Mehmet Merdanoğlu İlkokulu, Kurtuluş İmam Hatip Ortaokulu, Kurtuluş İlkokulu,   Ulutürk Ortaokokulu ve Eğitim Şehitleri İlkokulu ziyaret ederek, okulların eğitim öğretime hazır olması için yerinde inceleme yaptı. Okul Müdürlerinde eksikliler ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

KÖY OKULLARIDA ZİYARET EDİLDİ. 

İlçe Millî Eğitim Müdürü Aydın Ak ve İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet Çın ile birlikte, Çavuşlu Köyü, Işıklar Köyü, Aşağı Horozlu Köyü ve İsapınar Köylerinde bulunan okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı için okul ve kurumların fiziki durumlarını, onarım ve tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Bismil İlçe Millî Eğitim Müdürü Aydın Ak; Okul Müdürlerden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Köy Muhtarlarıyla görüşüldü. Okulların eksiklerini gidermek ve çözüm önerilerini geliştirmek için gerekli tespitler yapıldı.

22---kopya.jpg22-002.jpg

Bismil’de okullarımızın Eğitim Öğretime hazır hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak,  “Okullarımızın eksikliklerini süratle giderip yeni eğitim öğretim yılına inşallah öğrencilerimizin gülen yüzlerine şahit olup mutluluklarının yeni okulumuzun sınıf ve koridorlarında yankılanmasıyla başlayacağız. Her tür okul ihtiyaçlarımızın giderilmesini sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, gayretli ve özverili çalışan şube müdürlerimize değerli meslektaşlarımıza velilerimize, katkı sunan eğitimin tüm paydaşlarına işbirliği ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞE IŞIK TUTACAK

Bismil İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Çın, "Geleceğimize ışık tutan çocuklarımız ile öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılına tertemiz ortamlarda girmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. " dedi..

1---kopya.jpg1-014.jpg

 

Editör: Haber Merkezi