Bismil ilçesini iyi tanıdığını eğitimin sorunlarını ve sıkıntılarını bildiğini belirten Sülun  Bismil’de' başta öğrenciler, öğretmenler, veliler başta olmak üzere birlikte eğitim öğretimi en iyi düzeye çıkarmak için ekip ruhu ile çalışacağını belirten Osman Sülun; eğitimin sorunlarını ve sıkıntılarını bildiğini, görev yaptığı kurumlarda kurum kültürünün oluşturulmasına, eğitim ortamlarının en iyi şekilde düzenlenmesine önem vererek öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimi ile akademik başarılarını üst seviyeye taşıma konusunda gayret gösterdiğini aynı anlayışla çalışmayı sürdürerek ülkemizin ve ilçemizin geleceği olan çocuklarımızın manevi değerlere sahip donanımlı insanlar olarak yetişmeleri için eğitimin tüm paydaşları ile işbirliği yaparak gayret edeceğini söyledi.

Osman SÜLUN Kimdir

1980 yılında Diyarbakır´ın Bismil İlçesinde doğdu.İlkokul, Ortaokul ve Lise Eğitimini Bismil´de tamamladı. Çukurova Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünden mezun oldu. İlk görev yeri Siirt il merkezinden sonra, Mardin Midyat ilçesinde Psikolojik danışman olarak 4 yıl görev yaptı. 17 Haziran 2009 tarihinde İlçemiz Şair Cahit Sıtkı Tarancı Anadolu Lisesinde göreve başladı. Daha sonra sırasıyla;

00-003.jpg

Şair Cahit Sıtkı Tarancı Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı,

Bismil Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı,

Şair Cahit Sıtkı Tarancı Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı,

Bismil İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü,

Nene Hatun Anaokulu Müdür Yardımcısı,Üçtepe Ortaokulu Müdürü,

Bismil İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü

14.10.2015 tarihinden beri Bismil Anadolu Lisesi Müdür olarak atandıktan sonra buradaki görevine devam etmektedir.

Aynı zamanda İkinci Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 4.Sınıfta Okumaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi