Öğrenme Şenliği, hayat boyu öğrenme faaliyetlerine katılımı arttırmayı hedefleyen, öğrenme fırsatları hakkında halkı bilgilendiren, eğlenerek öğrenmeyi teşvik eden, sanatsal ve kültürel gösteriler içeren programlı etkinlikler bütünüdür. Öğrenme Şenliği bireylerde, kendilerini geliştirme konusunda merak ve istek uyandırarak, öğrenmenin eğlenceli kişiyi rehabilite eden yönünün fark edilmesini ve bireylerin öğrenme süreçlerine aktif olarak katılmasını sağlamak amacıyla yapıldı. 
Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde ‘Gelin Hep Birlikte Öğrenelim’ sloganıyla gerçekleştirilen öğrenme şenlikleri etkinliğine Bismil’den Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Güvenli gıda tüketimi ve ambalaj konusunda ilçemizi temsil etti.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan okul müdürü İbrahim Karaoğlan, “Gıda teknolojisi alanı öğretmenimiz Halime Turgut koordinatörlüğünde insanlara bilinçli gıda tüketimi hakkında farkındalık oluşturmak için proje hazırlanmıştır ve ilçemizi temsil etmişlerdir.
Emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim dedi.

32-005.jpg
 

Editör: Haber Merkezi