HAYIRSEVER VATANDAŞLAR

Bismil İş bankası yanı İstasyon caddesi üzerinde düzenlenen kermeste yiyecek, içecek, tatlı, giysi ve el emeği göz nuru çeyizlik eşyalar satışa sunuldu. Dernek Başkan Sadettin Alan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kermeste satışa sunulan malzemelerin hayırsever vatandaşlardan toplanan yardımlardan elde edildiğini belirterek, satıştan elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi talebelerin eğitimine katkıda bulunmak için değerlendirileceğini söyledi.

İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

Alan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şeklide okuması ve hayallerine ulaşması için karşılaştıkları maddi engeller karşısında onlara yardımcı olmak istiyoruz. Burada elde edilen gelir ile çocuklarımızın eğitim alanında kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayacağız” şeklinde konuştu.

Sadettin Alan,"Hayırsever vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın katkılarıyla düzenlediğimiz kermese Vatandaşlarımızın ilgi göstermesi durumunda, kermesimizin hedefine ulaşacağını umuyoruz. Amacımız, elde ettiğimiz gelirle öğrencilerimizin bütçelerine katkıda bulunmak." dedi.

2-071.jpg4-050.jpg

Editör: Haber Merkezi