31 Mart 2019 Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde 900 nüfuslu Türkmenhacı Mahallesi'nde yarışan 2 aday arasında muhtar olarak seçilen Bülent Kızıl, vatandaşlara teşekkür yemeği verdi. 2 adayın kıran kırana yarıştığı Türkmenhacı Mahallesi'nde 441 geçerli oy kullanıldı. Resul Koluman 153 oy, Bülent Kızıl, 288 oy alarak muhtarlığa seçildi.

2000 KİŞİLİK YEMEK VERDİ.

Türkmenhacı Mahallesi Cemevinde düzenlenen yemekte misafirlere öğle vaktinde ikibin kişiye yemek ikramı yapıldığını söyledi. Çiçeği burnunda muhtar Bülent Kızıl, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik sofrasında mahalle halkıyla bir olmak istedik. dedi.

Ben ve ailem, Türkmenhacı Mahallesi sakinlerine teşekkür olarak bir sofra açmak istedik. Seçim bitti, artık birlik olma zamanıdır. Tüm mahalle sakinlerine ve Bismilli dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlara layık bir muhtar olmak için gece gündüz çalışacağım” dedi.

7'DEN 70'YE HER KESİME ULAŞACAĞIZ.

Yeni Muhtar seçilen Bülent Kızıl,  mahallemde 7'den 70'e her kesime ulaşmaya, her eli sıkmaya ve ihtiyacı olan herkesin yardımına koşmaya çalıştışacağım.  Bana güvenen ve beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum.'' dedi.

gtus1276.jpg

nsqe0275.jpg

TÜRKMENHACI  MAHALLESİ MUHTARI BÜLENT KIZIL “MUHTARLIK EK İŞİM DEĞİL GÖNÜL İŞİMDİR” SLOGANIYLA HİZMET YAPACAĞIZ. DEDİ.

Herkes görecek ki Türkmenhacı adından söz edilir bir mahalle olacak diyen Kızıl, “ Ben yapamayacağım şeylerden söz etmek istemiyorum herkes kendi işini yapmalı ben mahalleliye yol yapacağım dersem halkı yanıltmış olurum çünkü yol yapmak muhtarın değil Belediyenin işi, biz ancak talep ederiz yaptırırız. Bu demek olmuyor ki mahallemizin sıkıntıları için uğraşmayacağız mahallemizin neyi eksikse gerekli yerlerden talep edeceğiz. Bütün sıkıntıların  farkındayız ve çözeceğiz Allah’ın izniyle. Mahallemizde yardıma muhtaç kim varsa tespit edip yardım almasını sağlayacağız. Aklımızda çok güzel işler var.  Allah nasip ederse inşallah hepsini gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

BİRLİK BERABERLİK SOFRASI

Türkmenhacı Mahallesi sakinleri ise, Muhtar Bülent Kızıl'ın bu nazik yemek davetinin kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, “Biz mahalle sakinlerini bu birlik beraberlik sofrası etrafında bir araya getirdi. Mahallemizde çok sevilen bir insandır. Kendisine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandılar.

peyh9721.jpg

rkco9851.jpg

lful5188.jpg

nxrt3422.jpg

56614032_625253877953050_7974742262707912704_o.jpg

 

Editör: Haber Merkezi