Derneğin kurulduğu günden bu yana çalışmalarınızı yakından takip ettiklerini belirten Bismil Müftüsü Ahmet Durmuş, gördüğümüz ve duyduğumuz kadarıyla çok güzel çalışmalara ve faaliyetlerde bulunduğunu müşahede ediyoruz. Bismil halkı hizmeti hak ediyor, bu yolda kim hizmet ederse hem hayırlara vesile olur, hem memleketine hizmet etmiş olur. İfadesini kullandı.

8 YILDIR KURTULUŞ CAMİ İNŞAATI BİTMEDİ. BU BİSMİLİN AYIBIDIR.

İnşaatı devam eden Kurtuluş Camisi ilçemizin en büyük sıkıntısı haline geldiğini söyleyen Müftü Durmuş”  Bismil’in 8 yıldır sorunu haline gelmiş durumda, bizler artık buna dur demeliyiz. Dışardan bize diyorlar. Bismil halkı zengin bir millet neden bir camiyi bitiremiyorlar.  Bismillin hayırsever vatandaşlarımız el birliğiyle bu camimizi bitirmeleri gerekiyor. dedi.

 Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için 32 sınıf açtığını ifade eden Müftü Durmuş, Biz müftülük olarak ilçede 4-5 yaş çocuklarımız için 32 tane kuran kursu sınıf açtık. Bu kuran kursu giderlerinde bizim sırtımızda. Bundan yaptığımız her bir çalışmada hayırseverlerin yaptığı hayırlarla meydana geliyor. Dedi.

BAŞKAN VURAL, AMACIMIZ İLÇEMİZİN KALKINMASIDIR.

Bismil Kanaat Önderleri Derneği Başkanı Hasan Vural" Bismil’e hizmet etmek için bir araya geldik ve hizmet için yola çıktık. İnşallah ilçemiz tüm kurumlarıyla, siyasi partisiyle, halkıyla herkes elini taşın altına koyar ilçemizi kalkındıracağız.  İlçemiz güzelleşirse kalkınırsa bundan mutluluk duyarız. şimdiye kadar bunların yapılmaması bizi üzse dahi bundan sonra buna izin vermeyeceğiz elimizden geleni yapacağı inşallah. Bunun karşılığı olarak Allah rızasını kazanmaktır başkada bir menfaatimiz yok. diye konuştu.

3-209.jpg

 

1-173.jpg4-152.jpg

Editör: Haber Merkezi