TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Temsilcisi Gözde Ocak Baştımar yaptığı açıklamada, bölgenin ticari ve sosyo-ekonomik potansiyeline katkıda bulunmak, bayilik- distribütörlük olanaklarına zemin hazırlamak amacını taşıyan fuarlarda, katılımcı firmaların potansiyel müşteriler ile bir araya gelerek, doğrudan bağlantı kurabildiklerini söyledi.

FUAR DÜZENLENİYOR

Açılacak fuar sayesinde moda, mobilya ve gıda sektörlerindeki gelişmeler, yenilikler ve fırsatların profesyonel ziyaretçilerle aynı çatı altında buluşacağını bildiren Baştımar, şöyle dedi:

''Bu sektörlerin gelişmesinde ve yeni pazarlara açılmasında önemli bir rol üstlenecektir. Sektör temsilcilerinin teknolojik yenilik ve gelişmeleri takip edebileceği, ziyaretçilerin ise en yeni trendleri ve ürün-hizmetleri yakından görme, kendilerine en uygun mobilya-dekorasyon, tekstil ve gıda ürünlerini inceleme ve değerlendirme fırsatı bulacağı fuarımız, bölge ekonomisine ve ilgili sektörlere olumlu katkılar sağlayacaktır. Diyarbakır başta olmak üzere bölgedeki 22 il ile yurt dışından özellikle Ortadoğu ülkelerinden gelecek ticari alım heyetleri tarafından ziyaret edilecek olan fuarda katılımcılar hedef kitlelerine ulaşma ve ürünlerini tanıtma çalışmalarını daha etkin bir biçimde yapabilme fırsatı yakalayacaktır.

DEFİLELER DÜZENLENECEK

Fuarda, defileler düzenlenecek, pasta ustaları tarafından ilginç pastalar yapılarak ücretsiz dağıtılacak, spor ve güzellik merkezleri tarafından tango gösterileri, çeşitli aktiviteler, diyetisyenler tarafından vücut analizi ve ölçümler yapılarak ziyaretçilere görsel açıdan renkli bir atmosfer yaşatılacaktır.''

Baştımar, TÜYAP Diyarbakır Fuar Merkezi'nde saat 12.00'de açılışı yapılacak ''Ortadoğu Mobilya, Moda ve Gıda'' Fuarı'nın 5 gün süreyle 11.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebileceğini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi