İki dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekilliğini yapan ve aynı zamanda Ak Parti Genel Merkez Teşkilat başkanlığı bünyesinde Muş ve Bitlis İllerinin Ak Parti koordinatörlüğü yapan Ali İhsan Merdanoğlu, Türkiye Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçtikleri için kazananın esasında Türkiye olduğuna inanıyoruz. Türkiye sessiz bir devrim yaptı. Yeni bir sisteme geçti ve yeni sistemde millete olan taahhüdümüzü irade ile erdemle, bilgi ve deneyim ile yerine getirecek ve Allah'ın izniyle Türkiye'yi şaha kaldıracak. Bu seçim dünya mazlumları ve mağdurları için de bir umuttu. Bu umudu diri tutan bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Dedi.

"TEK DERTLERİ ERDOĞAN'I SEÇTİRMEMEKTİ"

Ak parti Bitlis ve Muş İl Koordinatörü 22. Ve 23. Dönem Diyarbakır eski Milletvekili Ali İhsan Merdanoğlu "Allah'a hamd ediyorum çok güzel bir sonuçla Genel Başkanımızı Devlet Başkanlığına seçtik. Buna destek veren Diyarbakırlılar başta olmak üzere ülkemizde yaşayan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu süreç çok zor bir süreçti, karşımızdaki partilerin tek derdi Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda seçtirmemekti. Ama Allah çok şükür büyük bir destekle Cumhurbaşkanımız Devlet Başkanı oldu. dedi.

Temennimiz barışın huzurun istikrarın devamı olduğunu ifade eden Merdanoğlu, Milletvekilliği yaptığım dönem boyunca Diyarbakır karışık günlerden geçti. Bu günlerde ilimizi ve Bismil ilçemizi yatırımlarıyla da ilgilenmeyi ihmal etmedik. İlçemize 100 yataklı hastane yapıldı. Ve birçok hizmetlere kavuştu. 2014 yerel seçimde Bismil’de belediye başkan adaylığımda 13 bin oy aldık. Sadece seçimden seçime değil, her zaman Bismillilerle bir aradayız. Diye konuştu.

Oy vermeyenler de dâhil olmak üzere tüm Bismil halkıyla her zaman kucaklaştıklarını ve gönül kazanmaya devam edeceklerini ifade eden Ali İhsan Merdanoğlu, “Dolaşarak vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Güçlü Türkiye için, güçlü istikrar için her seçimde olduğu gibi yine Cumhurbaşkanımıza desteklerini veren esnafımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

24 Haziran seçimleri öncesi de de ve sonrasında da AK Partili olarak nerede ne görev verilirse yapmaya hazırım. 24 Haziran ülkemiz için bir milattır. Bu süreç tarihi bir süreçtir. Bu nedenle iyi bir şekilde çalışıp gece gündüz demeden sahada olmalıyız. Biz Ankara’da veya Bodrumda değil, halkımızın içindeydik.” dedi.

img_1098.jpg

Fotoğraf:Musa Çelebi ve Ali İhsan merdanoğlu

Editör: Haber Merkezi