Bismil Haber Gazetesi çalışanları ve Muhabirleri tarafından karşılanan Meclis Üyesi Mahmut Vural ve İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Öztürk, gazetecilik mesleğini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan gazete yetkililerine yayın hayatlarında başarılar diledi.

Bismil Haber çalışanları ise, Meclis Üyesi Mahmut Vural ve İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Öztürk’ün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bismil’e faydalı işler yapmak için elinden gelen gayreti göstereceğini, kamu yararını ön planda tutarak milletimizin menfaatine uygun hizmet edeceklerinin altını çizdiler.

Gerçekleştirilen ziyarette Meclis Üyesi Vural, "Gazetecilik mesleği, oldukça zor ve özveri isteyen bir meslek, sizler ilçemizde bu işe gönül vermiş ve bu işin gerekliliklerini son derece dikkatle yerine getiren basın mensuplarısınız. Haberlerinizi oldukça yakından takip ediyorum. Yazdığınız haberler ile yeri geldiğinde biz siyasetçileri, nerede bir eksiklik ve yanlışlık varsa o tarafa doğru yönlendiriyor, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmede bizlere yol gösteriyorsunuz, dedi.

Müdür Öztürk ise,”Bizler emniyet güçleri olarak ilçemizde asayiş konusunda hiçbir sıkıntının yaşanmaması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için gayret gösteriyoruz. Bismil Haber Gazetesi bu konuda bizlere yardımcı oluyor. Yayın hayatınızda sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi