Mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi. Ziyaret edilen mahallelerde oldukça samimi karşılanan Başkan Gülenç, Yapılan çalışmaları inceleme adına meclis üyelerimiz ile birlikte geziyoruz. 2019 yılı sonuna kadar girilmemiş kırsal bir mahallemiz kalmayacak” dedi.
Bayındır, İsapınar, Ahmetli, Kopmaz ve Aralık mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Gülenç, İlçemizi ilgilendiren hizmetler ve yürütülen projelerle ilgili bilgiler aktardı.
Yerleşim merkezlerindeki kahvehanelerde mahalle sakinleri ile buluşarak istişare eden ve varsa sorunlarını bizzat kendi ağızlarından dinleyen Başkan Gülenç, Merkez ve Kırsal mahallelerimiz de güzel günlerin beklediğini dile getirdi. Gülenç, mahallelerde yürütülen Fen işleri çalışmalarıyla ilgili de bilgiler verirken, bu konuda verdikleri tüm sözlerini yerine getirdiklerini ve getirmeye devam edeceklerini kaydetti.
Mahalle sakinleri de, Başkan Gülenç’e Belediye’nin yürüttüğü çalışmaları yakından takip ettiklerini ve memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.
İncelemeler sırasında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Başkan Gülenç, mahalle sakinlerinin hayır duasını aldı. Şu ana kadar böyle bir hizmeti almadıklarını belirten bazı mahalle sakinleri Başkan Gülenç’e teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaretlerinde Taziye ve Hasta Ziyaretlerini İhmal Etmiyor
Başkan Gülenç; Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra mahalle de bulunan taziye ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Aralık mahallesi ziyareti kapsamında Aralık mahalle Muhtarı Kasım Budak’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vatandaşın Güvenini Boşa Çıkarmayacağız
Başkan Gülenç, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada; “Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık, bir kısmında ise çalışmalarımız devam ediyor. Meclis üyelerimiz ile birlikte biten ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz. Gezilerimiz esnasında vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz. Halkımıza ne kadar hizmet götürürsek, halkımız bunun karşılığını en iyi şekilde veriyor, bunları da sözleriyle ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonra da çıkartmayacağız. Kırsal mahallelerimize yaptığımız hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

03-002.jpeg04-001.jpeg

02-005.jpeg

Editör: Haber Merkezi