Aydın,  bazı haber sitelerinde yayınlanan yas evi ve Kuran kursumuzun konusunun da işlendiği haberde, yas evi  ve  Kuran kursunun tam donanımlı tamamlandığı ve tamamı ilçe belediyesi tarafından yapıldığı ifade edilmiştir. Biz bu haberin eksik ve düzeltilmeye ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz.

31 Mart yerel seçimlerinde Rabbimizin izni ile halkımızın desteği ile mahallerimize muhtar olarak seçildik. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren inançla hevesle ve azimle mahallemize ve halkımıza hizmet etmeye başladık. Mahallemizin birçok sorunu kısa  sürede giderdik. Yıllardır mahallemizin ihtiyacı olan bayan yas evi ve Kuran kursu yapımına başladık.

c742b640-821b-4a3b-b610-7e2b9d35cb5f.jpg
Bayan yas evi ve Kuran kursumuzun yapımı ve inşası  mahalle muhtarlığı , cami imamı ,cami cemaati ,hayırsever mahalle sakinleri tarafından inşaatın maliyetinin büyük kısmı  karşılanmıştır. İlçe merkezinden de katkı yapan hayırsever vatandaşlarımız olmuştur. İlçe belediyemiz de inşaatın  betonu ve duvar yapımında kullanılan priketleri karşılanmıştır.
İlçe kaymakamlığımızdan Kuran kursuna ve camimize halı alınması için katkı yapacaklarını ifade ettiler. Yas evimiz ve Kuran kursumuz halihazırda inşaat halindedir  ve birçok malzeme ve donamına ihtiyacı bulunmaktadır. Yas evi ve Kuran kursumuzun tamamlanması için hayırsever vatandaşlarımızın yardımı ve kurumlarımızın desteğine ihtiyaç vardır. Yas evi ve Kuran kursumuzun inşasına emeği ve katkısı olan ve bundan sonrada desteğini esirgemeyen başta mahalle sakinleri  ilçe merkezinde yaşayan vatandaşlarıma ,esnaf ve sanaatkar kardeşlerime ,ilçe kaymakamlığımıza ve ilçe belediyemize teşekkür ettiğini söyleyen  Ulutürk mahalle muhtarı Resul Aydın son olarak herkesten şimdiden Rabbim herkesten razı olsun  diyerek sözlerine   son verdi.

Editör: Haber Merkezi