Seydoux, sarı lacivertli ekibin, Sow için yaptığı öneriyi kabul ettiklerini söyledi ancak olası anlaşmanın içeriği hakkında bilgi vermedi.

Transferin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Seydoux, sadece birkaç ayrıntı kaldığını, sağlık muayenesini de içeren bu sürecin ardından futbolcunun Fenerbahçe'de forma giyebileceğini kaydetti.

MOUSSA SOW PERŞEMBE GÜNÜ GELİYOR

Fenerbahçe'nin Lille kulübünden transfer ettiği Senegalli futbolcu Moussa Sow'un Perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Dün gece Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kiğılı'nın katıldığı bir televizyon programında prensip anlaşmasına varıldığını açıkladığı Senegalli golcü oyuncu Moussa Sow'un Perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenildi. Kiğılı, katıldığı programda Sow'un Senegal Milli Takımı'nda olduğunun altını çizerek, oyuncuyu 24 saatliğine İstanbul'a getirerek imza attırmayı planladıklarını ifade etmişti. Fenerbahçe taraftarının beklediği ikinci müjde ise Ömer Temelli'den geldi. Twitter hesabından taraftarların

sorularını yanıtlayan Temelli, Senegal Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Sow'un perşembe günü İstanbul'a geleceğini açıkladı.

"RONALDİNHO SENEYE, KRASİC HAFTA SONU BELLİ OLUR"

Taraftarların Ronaldinho ve Krasic ile ilgili sorularını da yanıtlayan Sarı-lacivertli yönetici, bir taraftarın, "Ronaldinho seneye düşünülebilir mi?" şeklindeki sorusuna "Seneye oluşacak olan yönetim ilgilenirse olabilir" cevabını verirken bir başka taraftarın Juventus forması giyen Milos Krasic ile ilgili transferin gerçekleşme ihtimalini sormasına ise kısaca "Hafta sonu belli olur ama zor" cevabını verdi. Başka bir taraftarın Dia'nın mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği yönündeki sorusuna da Temelli,

"Hayır takımda olmaktan gayet mutlu" diye cevap verdi.

 

Editör: Haber Merkezi