Takım ve Yönetim hakkında bilgi veren Başkan Serdar ZOROĞLU şunları söyledi.

Serdar ZOROOĞLU; Bismil’in Spor alanındaki eksikliğini doldurmak amacıyla Bismil’i simgeleyen yeni ismi, yeni logosuyla güçlü bir yönetim ve deneyimli sporcu kadrosuyla fikri zikri ne olursa olsun herkesi ve her kesimi kucaklayan bir takım anlayışına sahip. Değerli yönetimimizle çıktığımız bu yolda Kulübümüzün Bismillimize hayırlara vesile olmasının dilerim.

Basın Sözcüsü Beşir GÜMÜŞ; Bismil’in Spor aktivitelerinin boşluğundan gelen boşluğu doldurmak için kurulan bir futbola takımı, Gençlerimizi çocukları spora yönlendirmek, onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spor sahalarına taşımak futbola adapte etmek ve aynı zamanda İlçemizi ve Kulübümüzü spor alanında hak ettiği yere eriştirmek. En önemli ve en büyük hedefimizdir. İnşallah bu takım bu yönetimle bu sporcu kadrosuyla ve Bismil halkının desteğiyle en kısa sürede şehrimize güzel şampiyonluklar getirir ve hak ettiği yerde oynar.

Teknik Direktör Cengiz TUNÇ; İlk başta yönetim ve takım olarak çok güçlüyüz. Şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Çok çalışıp istikrarlı bir kadro oluşturup en kısa zamanda başarılar kazanmak istiyoruz. 2017-2018 Sezonunun deplasmanlı 1.Amatör liginde olmak üzere 2 ayrı takımımızda U-19 ve U-17 Gençler Liginde’ de hedefimiz şampiyonlukdscf8850-001.jpgdscf8879.jpg

Editör: Haber Merkezi