CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU VALİLİĞE MAKAM ZİYARETİNDE BULUNDU

 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Valiliğe makam ziyaretinde bulundu

            Vali Vekili Mehmet Demir Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve beraberindeki heyeti Valilik Makamında ağırladı.

dsc_3298.jpg

           Genel Başkan Kılıçdaroğlu, kendilerini kabulünden dolayı teşekkür ederek,  son dönemlerde hızlı bir şekilde gelişen Diyarbakır İlimiz ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi edindi.

            Valilik Şeref  Defterinin imzalanmasından sonra Vali Vekili Mehmet Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Diyarbakır’ın sosyal, kültürel ve ekonomik özellikleri hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile sohbet etti.

            Ziyaret Vali Vekili Mehmet Demir ile Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet ile fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

KILIÇDAROĞLU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET 

Diyarbakır Toplumsal Araştırma Merkezi’nin Tigris toplantılarına katılmak üzere Diyarbakır’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’yı ziyaret etti. Eşbaşkanlar Kışanak ve Anlı, Kılıçdaroğlu’nu HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile birlikte karşıladı.

Basına kapalı yapılan görüşmenin ardından Kışanak ve Anlı, Kemal Kılıçdaroğlu’na Büyükşehir Belediyesi’nin yayını olan kenti tanıtan “Amed” kitabı ile üzerinde burçların figürü olan bir tablo hediye etti. Hediye için teşekkür eden Kılıçdaroğlu önceki ziyaretinde Kürtçe sözlük armağan edildiğini anımsatarak, “Daha önce bir sözlüğüm olmuştu. Şimdi de bu tanıtım kitabını onun yanına koyacağım” dedi.  

Editör: Haber Merkezi