Bismil Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel’i makamında ziyaret eden Bismil 1936 spor Kulüp yöneticileri Kaymakam Yüksel’e fahri başkanlık plaketini takdim ettiler.
İlçe Kaymakamı Mehmet Yüksel ise kendisine fahri başkanlık plaketi verilmesinden büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirterek bu nazik davranışlarından dolayı Bismil 1936 spor Kulüp yöneticilerine teşekkür etti.
Konuyla ilgi konuşan Bismil 1936 spor Kulüp Başkanı Serdar Zorooğlu, “Bismil için gençlerimiz için, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için ve Bismil’in takımı olan Bismil 1936 spor kulübü için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız.
Sağlıklı ve sporu seven bir toplum oluşturulması amacıyla etkin ve yaygın spor ilkesinden hareket ederek sporu erişe bilir kılarak daha geniş kitlelere yaya bilmek adına hiçbir ayrım yapılmadan Bismil’in her yerinde ve her kesimine spor alt yapısı ve spor yapma imkanı oluşturmayı kendimize hedefledik.  Spor tanıtım açısından din, dil, ırk, dünya görüşü ayrımı yapmadan büyük kitlelere ulaşmakta, insanlara ortak duygular yaşatarak barışın, kardeşliğin, anlayışın ve bir arada oluna bileceği mesajlarının verildiği bir alan olarak kabul edilmektedir. Dünyanın ortak dili diye de adlandırıla bilecek spor birey ve toplum üzerindeki etkileriyle mücadelede önemli bir faktördür. Gençlerimizin ve çocuklarımızın alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerinden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korunması ve sporun geliştirilmesi açısından Bismil 1936 Gençlik ve spor kulübü olarak her kesi ve her kesimi kucaklayan Bismil’in spor kulübü olarak, Gençlerimize ve çocuklarımıza başta futbol olmak üzere sporun tüm alanlarında en güzelini ve en iyisini yapacağımıza olan inancımız tamdır. Bu güne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Siz değerli taraftarlarımızla, kurumlarımızla, esnafımızla ve Bismil halkıyla bütünleşerek el ele verip birlik beraberlik içerisinde ortak hareket ederek daha güçlü ve hedefi daima şampiyonluk olan,  Bismil 1936 spor kulübü Allah'ın izniyle hayırlısıyla rakip tanımadan  ve her yerde her zaman başarıdan, başarıya ulaşacaktır.

03-124.jpg
İlçe kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz kerem Süleyman Yüksel beyi Bismil’in spor kulübü olan, Bismil 1936 spor kulübünün Fahri başkanı olarak kabul ve ilan etmekten onur ve mutluluk duyarız.
Fahri başkanımızın sporun tüm alanlarında ve tüm spor kulüplerine gerekli ilgi, alakayı ve katkıyı sağlayacağından ve Bismil’in hak ettiği yere gelmesi için gerekeni yapacağına inanıyor ve kendisine güveniyoruz. Bizlerde Bismil 1936 spor kulübü yönetimi, teknik heyeti, sporcuları ve tüm Bismil halkı olarak Fahri Başkanımız Kerem Süleyman Yüksel beye sonsuz teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Şimdiden 2018 - 2019 futbol sezonunun tüm kulüplere hayırlara vesile olmasını temenni eder, bütün spor kulüplerine başarılar dileriz. 

02-153.jpg
 

Editör: Haber Merkezi