Ayrıca sünnet şölenine katılmak isteyen vatandaşlarımız için Belediye önünde saat:11:30’dan itibaren ücretsiz servis kaldırılacağını öğrenildi.

Bismil Belediyesi; altyapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında da faaliyetlerini sürdürüyor. Vatandaşların aileleri ile birlikte güzel vakit geçirecekleri programlar yaparak toplumda ihtiyaç duyulan moral ve motivasyonun sağlanması için güzel çalışmalara imza atan Bismil Belediyesi, çocuklar ve gençlere yönelik projeleri de uygulamaya devam ediyor. Son olarak sünnet şöleni programı tertip eden Bismil Belediyesi, 200 çocuğun sünnetini gerçekleştirilecek.

Sünnet öncesi çocukları Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğün bünyesindeki personeller eşliğinde Diyarbakır AVM ve çeşitli parklarda eğlenmeye götürerek çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Başkan Yüksel, 16 Şubat Cumartesi günü saat 13:00’da Doğan düğün salonunda gerçekleştirilecek yemekli sünnet şölene tüm vatandaşları davet etti. Barışcan çocuk grubunun çocuk şarkılarının seslendireceği programda çocukların eğleneceği etkinlikler de düzenlenecek. Katılımcılara öğlen yemeği başta olmak üzere çeşitli ikramların yapılacağı şölende, sünnet kıyafetleri giydirilecek çocuklara doyasıya eğlenecekleri bir gün yaşamaları sağlanacak.

 

“Sosyal Etkinliklere Önem Veriyoruz”

Sünnet şöleni ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yüksel, “Bismil Belediyesi olarak park, yol,  temizlik gibi asli görevlerimizin yanı sıra insanlarımıza dokunacak sosyal ve kültürel etkinlikleri de yapmaya devam ediyoruz. Belediyecilik alanındaki eksik ve aksaklıklarımızı uyguladığımız projelerle giderirken bu tür etkinliklerle de beklentileri karşılamanın gayretindeyiz. Bu kapsamda bugüne kadar çok güzel çalışmalar yaptık. Uzun bir süredir planlamasını yaptığımız sünnet şölenini de 16 Şubat Cumartesi günü yapacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın eğlenebilecekleri gün yaşamalarını sağlamayı umuyoruz. Doğan düğün salonunda düzenleyeceğimiz sünnet şölenimizde ailelerimizle bir araya gelip mutluluklarını paylaşacağız. Şimdiden katılan yavrularımıza geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Bismil Belediyesi olarak çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Son olarak vatandaşları sünnet şölenine davet Başkan Yüksel” Tüm vatandaşlarımızı sünnet şölenimizde bizlerle ve çocuklarımızla bu mutluluğu yaşamaya davet ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi