Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı alınan önlemleri denetlemek için park ve Pazar yerini denetledi.
Park yerinde oturanları nazikçe uyaran kaymakam Yüksel, vatandaşlara evde kalın çağrısında bulundu. 
Esnafın hijyen kurallarına uyup uymadığını gözlemleyen Kaymakam Yüksel, pazara gelen vatandaşlara da alınan tedbirler hakkında bilgi verdi.
Korona virüs ile mücadele kapsamında Kaymakamlık ve Belediye olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Yüksel, çalışmaların hassasiyet ve kararlılıkla süreceğini ifade ederek, "İlçede zabıta ekipleri ile korana virüsüne karşı her türlü tedbirlerimizi almaya devam edeceğiz" dedi.

"Lütfen evinizde kalın”
Kaymakam Yüksel korona virüs salgınına karşı ülke olarak vermiş olduğumuz mücadelede hepimize görev düşüyor. Devletimizin vermiş olduğu tedbir kararlarına bütün  vatandaşlarımızın eksiksiz bir şekilde riayet etmesini, hassasiyet göstermesini hepinizden istirham ediyorum. Bu mücadelenin en az kayıpla ve en kısa zamanda bitirilebilmesi için sizlerin anlayışına, yardımına ve sabrına ihtiyacımız var. Bizlerde tıpkı sağlık çalışanlarımız gibi sizin için işimizin başındayız. Görevimizin, mesaimizin başındayız. Ama lütfen sizlerde bizim için evinizde kalın” dedi.

3-164.jpg5-070.jpg1-145.jpg4-115.jpg
 

Editör: Haber Merkezi