15 Temmuz darbe gecesi olduğu gibi yine tek vücut olacağımızı ifade eden Kaymakam Yüksel, 15 Temmuz ruhunun yaşatılacağı etkinliğe tüm Bismillileri davet etti.

 “İhaneti asla unutmayacağız, unutturmayacağız”
Kaymakam Yüksel, Halkımızın, 15 Temmuz gecesi milli iradeye sahip çıktığını ifade ederek, “İhaneti asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Ülkemizi, devletimizi, Milli irademizi gasp etmeye kalkışan FETÖ Paralel İhanet Çetesi ve tüm işbirlikçilerine meydanlardan bir kez daha haykıracağız. Milletimizin şanlı direnişini kutlayacak, canını seve seve vatan uğruna veren aziz şehitlerimizi rahmetle anacağız. 15 Temmuz Pazartesi öğlen namazına müteakip Merkez camisinde aziz şehitlerimizin ruhlarına mevlid şerif okunacaktır. Akşam saat 22:00da ise vatandaşlarımızla birlikte Kardeşlik parkında gerçekleştireceğimiz 15 Temmuz etkinliğinde buluşacağız. ” diye konuştu.
 
Saat 22:00’ Kardeşlik Parkında Program Başlayacaktır
Program hakkında bilgi veren Başkan Yüksel, “ 15 Temmuz Pazartesi akşamı saat 22:00’da Kardeşlik parkında istiklal marşı ile programımız başlayacaktır.  Kuran tilaveti ve tasavvuf müzikleri ile devam eden programımıza sinevizyon gösterimi, şiir ve kompozisyonların okunması günün anlam ve önemini belirten konuşma, Ödül töreni ve sala okuması ile son bulacaktır.
Kaymakam Yüksel son olarak, “Hain darbe kalkışması sırasında hakka yürüyen 249 vatan evladına Allahtan rahmet, geride kalan ailelerine metanet ve sabır, gazilik mertebesine erişen kardeşlerimize de şükranlarımızı sunarım. 15 Temmuz dolayısıyla gerçekleştireceğimiz anma etkinliğimize tüm Bismillilerin katılımlarını beklediğimizi belirtir, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Editör: Haber Merkezi